Nieuws

MUTEC REF10 Nano

  Thursday 22 June 2023, 13:21

De REF10 NANO is de compacte versie van een audiofiele 10MHz referentiemasterklok van clock-specialist MUTEC. De NANO is gebaseerd op de REF10 en brengt de door vele klanten en recensenten geprezen technologie over naar een nieuwe, aanzienlijk lagere prijsklasse.

Met de REF10 NANO kunnen muziekliefhebbers voor het eerst de geluidsprestaties van het digitale  deel van hun audiosysteem aanzienlijk verbeteren voor een bescheiden investering. Evenzo kunnen studio-engineers dankzij deze MUTEC-referentie-masterklok hun klanten maximale geluidskwaliteit garanderen bij het masteren en opnemen van hun muziekproducties. In welke afspeelopstelling de REF10 NANO ook wordt gebruikt, over het algemeen zal een direct waarneembare toename in transparantie, ruimtelijkheid en dynamiek hoorbaar zijn.

De REF10 NANO kan rechtstreeks worden aangesloten op maximaal vier 10 MHz-compatibele apparaten. D/A-converters, netwerkswitches, reclockers, klokgeneratoren, cd-spelers, servers of streamers zijn voor de REF10 NANO perfecte partners. Als deze componenten geen speciale 10 MHz-ingang hebben, zorgt een MC3+ of MC3+ USB-interface van MUTEC voor de noodzakelijke onderlinge verbinding tussen de REF10 NANO en de te synchroniseren audioapparatuur. Samen tillen deze  twee apparaten de audiofiele kwaliteit van het signaal naar een nog hoger niveau.

Ontdek waartoe uw digitale audiosysteem in staat is!

Verwachte levertijd: najaar 2023.