Nieuws

REF10 SE120 - Fantastic Feedback

  Tuesday 13 April 2021, 16:55

Vanaf de introductie genereert de Mutec REF10 SE120 een stortvloed aan enthousiaste reacties. De audiopers prees deze ultieme referentieklok van 10 MHz zonder uitzondering:

"Met de REF10 SE120 was de verbetering behoorlijk dramatisch."
Jules Standen, gearslutz.com

"Dankzij het ultraprecieze 10 MHz kloksignaal, blijkt de ‚Special Edition 'de ultieme geluidsoptimalisatie te zijn voor elk compatibel digitaal systeem."
Harald Wittig, FIDELITY

"Zelden komt een duidelijke aanbeveling zo gemakkelijk bij me op!"
Dr. Roland Dietl, HIFISTATEMENT

"Damn, I've got to have this!"
Fritz Fey, Studio Magazin

Maar het zijn niet alleen de professionele critici van audiovakbladen die gefascineerd zijn door het toestel. De trotse eigenaren van een MUTEC REF10 SE120 zijn ook consequent verbaasd over de duidelijk hoorbare positieve invloed op hun persoonlijke digitale audiosysteem:

"De REF10 SE120 moet tot dusver als de beste investering in mijn set-up worden beschouwd."
Jan Modig, Zweden

"In het geval van de REF10 SE120 heeft mijn geluidskwaliteit een grote sprong voorwaarts gemaakt."
Bill Newman, USA

"Ik denk niet dat ik mijn digitale systeem ooit nog zonder deze klok zal gebruiken. Het is echt de 'reference master conductor' voor mijn digitale systeem''.
Kevin Tran, USA

"Een geweldig apparaat, inderdaad!"
Dr. Albert Uy, Philippines

De feedback van critici en gebruikers bewijst het: deze ultieme referentieklokgenerator met een faseruis van -120 dBc bij 1 Hz vanaf de draaggolffrequentie (10 MHz) levert een beslissende bijdrage om het volledige potentieel van een digitale opstelling te onthullen. Dit geldt zowel voor audioproductie in de studio als in een high-end afspeelsysteem.